Πιστοποιήσεις

Το royal spartan γεννήθηκε σαν δημιούργημα της φύσης με προορισμό τον άνθρωπο. Κινήσαμε γη και ουρανό για να γίνει μοναδικό το αποτέλεσμα. Όψη, αίσθηση, προσωπικό ύφος, γεύση ισορροπούν απόλυτα τόσο από άποψη στυλ όσο και ουσίας. Έρχεται να προστεθεί στα ανώτερης ποιότητας βιολογικα προιοντα. Αριστουργημα μοντέρνου σχεδιασμού και ανωτέρας ποιότητας ελαιολάδου γνωστό παγκοσμίως για τις ιδιότητές του. Βραβευμένο για τους ισχυρισμούς υγείας πολυφαινολών που εμπεριεχει και συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες. Ενεργητικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 20 γρ. καθώς αποτελεί και μία από τις καλύτερες πηγές Βιταμινών Α και Ε.

Στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής συνδυάζεται αρμονικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς καλής υγείας. Μελετημένο εξονυχιστικά με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου και πιστοποιητικών δοκιμών στη βάση μιας πολύχρονης βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας της οικογένειας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ σε ορεινές εκτάσεις του Ταϋγέτου. Πολυποικιλιακό αθηνοελιάς και κορωνέικης, πηγή δύναμης των αρχαίων Σπαρτιατών.

Ένα άριστο γευσιγνωστικά προϊόν με συνεχείς αναλύσεις σε εργαστήρια πιστοποιημένα παγκοσμίως, αναγνωρισμένα με εκτιμήσεις από κορυφαίους καθηγητές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Από τη φύση, στα χέρια σας

Γεννιέται στη φύση, συλλέγεται με μηχανικούς τρόπους ανώτερης τεχνολογίας και στη συνέχεια μεταφέρεται σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις (BIO HELLAS, TÜV AUSTRIA HELLAS, AGROCERT) με προηγμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι στα πλαίσια άριστων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας, ακολουθώντας το στάδιο της ψυχρής έκθλιψης, της χειροποίητης τυποποίησής του, λόγω της ιδιαίτερης συσκευασίας του, της ασφαλούς αποθήκευσής του, μέχρι τη στιγμή που θα το αγγίξετε. Ένα προϊόν με πλήρη ταυτότητα, που ξεκινά από το δέντρο που το παράγει, μοναδικό αριθμημένο και γεωγραφικώς εντοπισμένο στο κτήμα που εμείς καλλιεργούμε, ως ύψιστο σεβασμό στους αρχαίους προγόνους μας και κυρίως στην αγάπη και το σεβασμό της μάνας, της Σπαρτιάτισσας μάνας, που αποτελούσε την κινητήριο δύναμη του Σπαρτιάτη πολεμιστή, έως τα μοναδικής παρτίδας μπουκάλια από την ιδιωτική μας συλλογή και το πιο ειδικά αριθμημένο LIMITED EDITION 300 που περιλαμβάνει βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων αγγίζοντας το ζενίθ της πολυτελείας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το έργο αποκτά μορφή, το ROYAL SPARTAN ORGANIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL γεννήθηκε με όραμα της φύσης, τον άνθρωπο, σε ένα τέλειο και φυσικά έξοχο περιβάλλον. Κινήσαμε γη και ουρανό για να γίνει ένα βιολογικό προϊόν ανώτερης ποιότητας, γνωστό παγκοσμίως και βραβευμένο διεθνώς.

Μελετημένο εξονυχιστικά με συνεχείς ελέγχους εδώ και 20 χρόνια από το κορυφαίο ινστιτούτο ελέγχου βιολογικών προϊόντων της χώρας, διεθνώς αναγνωρισμένο (BIO HELLAS Cert. 413155/E14) και πιστοποιημένο κατ’ επέκταση και με το USDA ORGANIC στα πλαίσια κανονισμών του FDA (Food and Drug Administration) των ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα μιας πολύχρονης βιολογικής και βιοδυναμικής ορεινής καλλιέργειας τριών γενεών της οικογένειας APOSTOLAKOS στους πρόποδες του Ταϋγέτου, ένα βουνό σύμβολο των αρχαίων Σπαρτιατών, πηγή δύναμης και κύρους.

Το ROYAL SPARTAN αναλύεται σε κορυφαία, διεθνώς πιστοποιημένα ερευνητικά κέντρα και εργαστήρια (MULTICHROM.LAB-67744, ΕΛΑΪΣ ΑΕ) με ποιοτικούς ελέγχους: Α) ως προς τα κριτήρια ποιότητας με μετρήσεις φυσικοχημικών παραμέτρων όπως η οξύτητα, ο αριθμός των υπεροξειδίων και η απορρόφηση στο υπεριώδες (Κ270/Κ232/ΔΚ) με φασματοφωτομετρική εξέταση και Β) ως προς τα κριτήρια γνησιότητας, με συμβουλευτική και εργαστηριακή υποστήριξη.

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

Ένα αριστούργημα της φύσης με ξεχωριστές οργανοληπτικές ιδιότητες, απόρροιας ενός blend μιας πολυποικιλιακής μίξης των κορυφαίων ποικιλιών ελαιόδεντρου Α) της Αρχαίας Αθηνοελιάς, σύμβολο της αρχαίας Αθήνας, πλούσιας σε φρουτώδη αρώματα, με ελαφρώς πικάντικη γεύση και πικρή επίγευση, με τους υψηλότερους δείκτες περιεκτικότητας ολικών πολυφαινολών και Β) της Κορωνέικης, πλούσιας επίσης σε πολυφαινόλες (ελαιοκανθάλη – ελαιασίνη) που συμβάλλουν στην προστασία της υγείας του ανθρώπου, με υπέροχο έντονο άρωμα και πικάντικη γεύση. Γ) Στο blend μας προσθέσαμε την πιο σπάνια παγκοσμίως ποικιλία την Αγριελιά ή Ελιά τη δασική Olea Oleaster με το σμαραγδί χρώμα.

Το αποτέλεσμα μαγικό, μια λογική συνέπεια το τέλειων κλιματολογικών συνθηκών που προσφέρονται στις παρυφές του ιερού αυτού βουνού, όπου ο ήλιος, η γη, ο αέρας και το νερό, ισορροπούν απόλυτα και εναρμονίζονται δημιουργώντας ένα μοναδικό ελαιόλαδο παγκοσμίως. Το επιβεβαιώνει και το διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο εργαστήριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Καλαμάτα.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Βραβευμένο από τα OLYMPIA Health and Nutrition Awards του WORLD OLIVE CENTER, το μεγαλύτερο διαγωνισμό επιβράβευσης παραγωγών ελαιολάδου στον κόσμο, στον ισχυρισμό υγείας το ROYAL SPARTAN δεν είναι ένα απλό ελαιόλαδο, αλλά ένα Ελιξίριο ζωής για τον άνθρωπο. Τα επίπεδα της ελαιοκανθάλης που εμπεριέχει είναι ανώτερα του μέσου όρου των δειγμάτων διεθνούς δειγματοληψίας ελαιολάδου (135 mg/kg), που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο University of California Davis.

Η ημερησία κατανάλωση 20 gr από το αληθινό δείγμα παρέχει 6.1 mg παραγώγων τυροσόλης και υδροξυτυροσόλης. Το ROYAL SPARTAN περιέχει ανώτερα από 5 mg ανά 20gr και ανήκει στην κατηγορία των λαδιών που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος σύμφωνα με τον κανονισμό 432/ 2012 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ οι ουσίες ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη που περιέχει σε μεγάλο ποσοστό, διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση με αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και -ναι- νευροπροστατευτικές ιδιότητες καθώς θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό έναντι της νόσου Αλτσχάιμερ (WORLD OLIVE CENTER for HEALTH, SILVER and GOLD STANDARD OF EXCELLENCE FOR HIGH PHENOLIC EXTRA VIRGIN OLIVE OIL 2019, 2021).