Βιολογικό Ελαιόλαδο

Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τους πρόποδες του Ταϋγέτου - Τροφή θεών και ηρώων.

Ανακαλύψτε την ομορφιά, το μεγαλείο της φύσης του, όταν αυτό γεννιέται σε μια μαγική στιγμή ισορροπίας ανάμεσα στο φως, το νερό, τη γη, τον αέρα. Τη στιγμή αυτή τη ζείτε τώρα. Όταν οι αισθήσεις συναντούν την εικόνα, την αφή, το άρωμα, τον ήχο, τη γεύση του, μια πεμπτουσία της ανωτερότητας του, το ROYAL SPARTAN έχει γίνει κομμάτι σας. Κομμάτι της διατροφικής σας αξίας, μια αξία που αντιπροσωπεύει το είναι σας, την ποιότητά σας, την ευεξία σας, τη μεταμορφωμένη ενέργεια που αφήνει σαν σφραγίδα στο σώμα, το μυαλό, την ψυχή. Αιώνες τώρα πριν, όταν η θεά Αθηνά δώρισε στους Έλληνες την πρώτη ελιά του κόσμου, την Αθηνολιά, η οποία φύτρωσε εκεί που χτύπησε το δόρυ της.

Ο Όμηρος το αποκαλούσε <<ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ>>, ο Ιπποκράτης ως <<ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ>>, ο Αριστοτέλης θεώρησε την καλλιέργεια της Ελιάς επιστήμη, ο Πλούταρχος, ο Ασκληπιός, ο Θεόφραστος το ύμνησαν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες όσο τίποτε άλλο, σηματοδοτώντας ένα προϊόν που ποτέ δεν σβήνει στο χρόνο.

Για πρώτη φορά, ίσως το καλύτερο παγκοσμίως διατροφικό προϊόν στον κόσμο, περικλείεται από αντίστοιχου κύρους και πολυτελούς συσκευασίας, εξ ολοκλήρου χειροποίητη κατασκευή, προσδίδοντας έτσι την αξία του αληθινού χρυσού, στον <<ΥΓΡΟ ΧΡΥΣΟ>> του Ομήρου, το ελαιόλαδο, ένα άριστο προϊόν, πολύτιμο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, ίσως της σπουδαιότερης στον πλανήτη.

Βιολογικό, βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

500ml

250ml

Ένα βραβευμένο για την περιεκτικότητα του σε πολυφαινόλες και την υπέροχη μεσογειακή γεύση του ελαιόλαδο. Ένα blending Αθηνοελιάς και Κορωνέικης ποικιλίας που δίνουν σε αυτό το βιολογικο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μια αξεπέραστη ποιότητα, ένα ελιξίριο ζωής από την Royal Spartan Elixir.

Premium έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 500ml με βρώσιμες νιφάδες χρυσού 24 carat & χειροποίητο πουγκί

Βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 500ml, ένα blending από Αθηνοελιά και Κορωνέικη ποικιλία. Ποικιλίες με πολύπλοκα και υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά γεννημένες στους πρόποδες του Ταΰγετου, που δίνουν σε αυτό το ελαιόλαδο μία υπεροχή γεύσης και αρώματος, ένα Premium ελαιόλαδο μοναδικής αισθητικής & ποιότητας, υψηλής περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες, με φύλλα χρυσού 24 καρατίων και πολυτελές χρυσοκεντημένο βαμβακερό πουγκί

Βιολογικό ελαιόλαδο Royal Spartan 700ml Limited Edition με πολυτελή συσκευασία

Βραβευμένο Βιολογικό ελαιόλαδο 700ml μοναδικής ποιότητας και υψηλής περιεκτικότητας σε πολυφαινόλες. Ένα υπέροχο blending Αθηνοελιάς και Κορωνέικης ποικιλίας που δίνουν μια μοναδική αρμονία γεύσης και αρώματος, ένα Premium δώρο, γεμάτο υγεία και πλούσιο σε ευεργετικές ιδιότητες, σε Luxury Gift box La Petite Jumelle

Πολυτέλεια από μέσα μέχρι έξω

ROYAL SPARTAN – γευστικό μεν, όμορφο δε!

Η Έλξη γίνεται με τη δυναμική του παρουσία με γνώμονα την έμπνευση και το πρωτοποριακό του πνεύμα. Σε αυτό καινοτομήσαμε και πετύχαμε. Κάθε πτυχή του ROYAL SPARTAN είναι φτιαγμένη στο χέρι σε όλα τα στάδια διαδικασίας με αποτέλεσμα αυτό που κρατάτε στα χέρια σας να έχει μελετηθεί τόσο προσεκτικά ώστε να αντανακλά την κομψότητά του στα μάτια σας.

Ο ζωντανός αυτός χρυσός περικλείεται από αντίστοιχου κύρους μπουκάλι, ώστε η απόλυτη διαύγεια του γυαλιού να αναδεικνύει τη ρευστή τελειότητα το σμαραγδένιου διάχυτου χρώματός του. Για αυτό επιλέξαμε ένα EXTRA PREMIUM μπουκάλι της οικογένειας QBIC της γαλλικής εταιρείας SAVERGLASS των εργοστασίων FEUQUIES που αποτελεί για έναν αιώνα σχεδόν τον κορυφαίο κατασκευαστή πολυτελών μπουκαλιών ανωτέρας ποιότητας. Η μαγεία στη συσκευασία όμως δε σταματάει εδώ. Τώρα ξεκινά.

Όταν το μπουκάλι δίνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι από την επίσης χειροποίητη μεταξοτυπία αποτελούμενη από λαμπρή πάστα υψηλής περιεκτικότητας αληθινό χρυσό της γερμανικής εταιρείας HERAUES ηγέτη στα πολυτελή χρώματα. Ένα προς ένα τοποθετούνται σε ειδικούς φούρνους υψηλής θερμοκρασίας 600 έως 700 βαθμών Κελσίου με λεπτές ισορροπίες ανάφλεξης, ώστε το υψηλής ποιότητας γυαλί να απορροφήσει τη μεταξοτυπία, προσδίδοντας ένα επίπεδο γυαλάδας και χρώματος κυριολεκτικά μοναδικό, αυτό του αληθινού χρυσού, κάνοντας το άγγιγμά του ακαταμάχητο, φλογερό, εντυπωσιακό. 

Η πολυτέλεια εμπλουτίζεται με τα ανωτέρας ποιότητας ανάγλυφα πώματα, μοντέλα σχεδιασμού της ιταλικής εταιρείας TAPI SPA, με το οικογενειακό αιώνων οικόσημό μας που κοσμεί τα κτήματά μας και την παράδοσή μας.

Το εξωτερικό περίβλημα όμως είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και υιοθετεί τη φιλοσοφία του δώρου.

To gift box που διαλέξαμε αποτελεί δημιούργημα του κορυφαίου και διεθνώς πολυβραβευμένου κατασκευαστή συσκευασίας υψηλής ποιότητας, παντρεύοντας τη χειροποίητη διαδικασία, με τα πολυτελή υλικά, ώστε το αποτέλεσμα να σαγηνεύει την αφή, την όρασή σας και εν τέλει να θωρακίζει το προϊόν από τις όποιες εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος. Κουτί για ευχή, πουγκί για τύχη. Εναλλακτικά, διαλέξαμε υψηλής ποιότητας χειροποίητο βαμβακερό πουγκί, προσδίδοντας την ιδιαιτερότητα του περιεχομένου του, σφραγισμένο με βουλοκέρι με το οικόσημο της οικογένειας APOSTOLAKOS, επτασφράγιστο μυστικό μιας ιστορίας χρόνων.